Selecteer een pagina

Water Yoga

Breng balans in je leven

De combinatie van water en Yoga

Voor mij staat water en yoga beide gelijk aan ontspannen. Ontspannen en tot jezelf komen; tot rust komen. Door in warm water (+- 34 graden) rustgevende oefeningen te doen, kom je terug bij je innerlijke zelf. Dit in combinatie met de zachte weerstand van het water, zorgt voor een geheel vernieuwd niveau van Yoga.

De kracht van Watsu

Wil je een nóg intensere manier van rust ervaren? Dan is Watsu echt iets voor jou. Bij Watsu wordt je letterlijk gedragen in warm water van 35 graden. Dit geeft een gevoel van geborgenheid en brengt je terug naar waar alles begon. Naar jezelf en je eigen gevoel van veiligheid.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Bekijk dan onderstaande aanbod of neem contact met mij op.

Kennismakingsles mogelijk

Water Yoga lessen

Water Yoga

Zoals de naam al zegt, is dit een yoga les in het water. Een combinatie van bewegingsmeditatie, krachtige staande yoga oefeningen en verstillende yin houdingen.

De water temperatuur is minimaal 34 graden, de bad diepte 1.10-1.20. Het warme water biedt geborgenheid en nodigt uit tot ontspanning. De opwaartse druk van het water ontlast de gewrichten, waardoor bewegen makkelijker wordt. Het stimuleert de bloedsomloop en je energiebanen / meridianen, waardoor jouw energie weer vrijer kan stromen.

Water Yoga start met Ai Chi, een vorm van bewegingsmeditatie. Rustige en gecontroleerde bewegingen, verbonden aan een zacht ontspannen ademritme. Het water geeft een extra ontspannende verbindende factor.

De staande yoga houdingen zorgen voor het vergroten van je kracht, mobiliteit en balans. De verstillende yin houdingen vergoten je flexibiliteit en stimuleert het bindweefsel. Het wekt door op de diepere lagen zowel fysiek als mentaal.

Ook in deze yoga les eindigen we in “Savasana”. Drijvend op drijfmaterialen mag de energie in jouw lichaam weer tot rust komen. Je lichaam en geest mogen verder loslaten en ontspannen.

Locatie Water Yoga
Alle water lessen worden gegeven in Baarlo, Noord Limburg. De locatie is bij het zwembad van Praktijk MALO, op de Edisonweg 1 in Baarlo. Hier is voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets.

Lestijden:

woensdag 19.00 – 20.15

woensdag 20:15 – 21:30

Donderdag 06.30 – 07.45

Donderdag 09.00 – 10.15

Tarief:

3 maanden kaart: € 135,-
( jan – mrt | apr – jun | okt – dec )

2 maanden kaart : € 108,-
( juli & september )

Aanmelden:

Aanmelden gaat via de website van Praktijk MALO. Klik op onderstaande link voor meer informatie:

“Water Yoga is simple, but simple does not mean easy”

Op aanvraag

Watsu

Watsu

Watsu is een ontspanningsmethodiek in een zwembad met lichaamswarm water, gebaseerd op de Zen Shiatsu massage. Tijdens een Watsu sessie wordt je door mij, drijfmateriaal en het water gedragen. Al drijvend in het warme water (35°) wordt je rustig bewogen, gerekt en gemasseerd. Je lichaam mag ontspannen, je rug wordt ontlast, je wervelkolom en gewrichten worden soepel bewogen in vloeiende bewegingen.

Zowel lichamelijk als geestelijk wordt je uitgenodigd te ontspannen, zodat er niet alleen in je lijf ruimte ontstaat voor verandering, maar ook in het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.

Locatie Watsu sessie
Watsu wordt gegeven in Baarlo, Noord Limburg. De locatie is bij het zwembad van Praktijk MALO, op de Edisonweg 1 in Baarlo. Hier is voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets.

Tarief:

90 minuten: € 115,-

3 sessies kaart, individueel gebonden: € 315,-

Locatie:

Praktijk MALO, Edisonweg 1 in Baarlo

“Take care of your body and your body will take care of you”

Testimonials

Liefdevolle woorden