Selecteer een pagina

Het aanbod

“Flexibility is about sensation, not destination”

Kennismakingsles mogelijk

Wekelijkse lessen

Yin Yoga

Bij Yin Yoga blijf je langer in de houding (3-6 minuten). Hierdoor ontstaat er ruimte in het bindweefsel, wat zorgt voor flexibiliteit in de diepere lagen waardoor de energie vrijer kan stromen. Doordat het bindweefsel soepeler wordt kan er meer mobiliteit en flexibiliteit ontstaan in de gewrichten. Het is een passieve, maar uitdagende vorm van yoga. Vanuit ontspanning zoeken we de fysieke en mentale grenzen op om daarna als het oncomfortabel wordt dit gevoel er laten zijn en langzaam weer de ontspanning in de yin houding op te zoeken. Comfortabel worden met het oncomfortabele is de uitdaging die je hierin aan mag gaan.
Meditatief, uitdagend en krachtig!

Maandag 20.15 – 21.30
Dinsdag 20.15 – 21.30
Woensdag 8.30 – 9.45

Tarief:

1 x per week: € 55,- p/m

“Yin Yoga is simple, but simple does not mean easy”

Flowing Yin

De les start met een actieve flow, gericht op conditie en spierversterkende oefeningen. Als het weer dit toelaat, vindt het actieve gedeelte plaats in de buitenlucht, gecombineerd met joggen / wandelen waarna we binnen de meditatieve uitdaging in de Yin opzoeken. Iedere week is weer anders, krachtige staande yoga houdingen, de houdingen in een flow zoals bij Sun Salutations of yoga met gewichtjes. 

De ademhaling is de krachtige verbindende factor in de beweging. 

Dinsdag 18.15 – 19.30

Tarief:

1 x per week: € 55,- p/m

“Yin yoga teaches us the wisdom to slow down”

Water Yoga

Zoals de naam al zegt, is dit een yoga les in het water. Een combinatie van bewegingsmeditatie, krachtige staande yoga oefeningen en verstillende yin houdingen.

Locatie Water Yoga
Alle water lessen worden gegeven in Baarlo, Noord Limburg. De locatie is bij het zwembad van Praktijk MALO, op de Edisonweg 1 in Baarlo.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de Water Yoga of andere watersessies.

Op aanvraag

Individuele yoga / kleine groepen

Yin Yoga Massage

Yin Yoga Massage is een individuele yoga sessie, volledig afgestemd op jouw behoefte, thema en aandachtsgebied. Naast de Yin houdingen werk ik ook met massage technieken uit de Shiatsu en Yoga Massage. Door middel van Assisted Yin begeleid ik jou in de yoga houdingen om deze te verdiepen, je uit te dagen bewust aandacht te geven aan je lichaam en je gevoel. In contact te komen met het oncomfortable en dit vanuit bewustwording toe te laten.

Niet alleen in je lijf ontstaat er dan ruimte voor verandering en vernieuwing, maar ook in het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. 

Yin Yoga Massage kan je lichamelijke klachten verlichten, maar is er ook om jezelf een moment van ontspanning en aandacht te gunnen. 

Alleen op aanvraag, in Maastricht & in Baarlo.

Tarief:

30 minuten: € 35,-

60 minuten: € 60,-

90 minuten: € 75,-

Take care of your body and your body will take care of you”

small group yoga

Small Group Yoga

Wil je graag met je vriendinnen, collega’s, fietsvrienden etc. iets anders ondernemen? Dan is de small group yoga iets voor jullie.

De les wordt afgestemd op jullie behoefte, een volledige Yin les of liever een Flowing Yin, alles is mogelijk. Lenig zijn en ervaring in yoga hebben is niet nodig.

Deze les wordt met maximaal 5 personen in de Studio gegeven. In overleg is de les op een eigen locatie mogelijk (voor 4 tot 10 personen).

De les duurt 75 minuten.

Tarief:

€ 15,- per persoon
Dit is excl. onkosten vergoeding bij een les op locatie.

Speciale wensen of meer personen? Prijs op aanvraag.

“The body benefits from movement and the mind benefits from stillness”

Workshops

Speciale Yin Yoga momenten

Yin Yoga Intensief

Tijdens deze extra lange Yin Yoga les (2 uur) blijf je langer in de houding (5-10 minuten). Hierdoor kun je dieper in de rek komen en is er meer mogelijkheid voor individuele begeleiding in de houding/ uitdaging en tijd voor jou om jouw yin uitdaging aan te gaan.

Lijkt je dit iets? Stuur mij dan een mailtje en blijf op de hoogte van de speciale Yin Yoga momenten.

“The pose begins when you want to get out of it”

Yin Yoga 3.3

In de Yin Yoga 3.3, of te wel “het nieuwe Yinne”, gaan we verder dan alleen het rekken van bindweefsel. We gaan de yin houdingen herhalen. De meest effectieve verandering ontstaat door herhaling. Contact maken met wat er in jouw diepere lagen opgeslagen ligt en wat je mag verzachten en loslaten. Herhaling in dezelfde houding met tussentijds navoelen geeft een krachtige sensatie. Iedere omschrijving doet te kort aan de beleving.

Lijkt je dit iets? Stuur mij dan een mailtje en blijf op de hoogte van de speciale Yin Yoga momenten.

“Close your eyes and open your mind”

hart cacao yin yoga

Cacao-Adem-Yin

Ervaar de magie van de combinatie van cacao en Yin. Beide zijn verbonden met de vrouwelijke zachtheid. Ze stimuleren je om je hart liefdevol te openen en brengen je sterker in verbinding met jezelf. 

We starten met een hartverwarmende cacao, gevolgd door een adem sessie. De Yin Yoga houdinngen die hierop volgen zijn vooral gericht op het openen en ontspannen van het hartgebied. 

Deze combinatie nodigt jou uit om meer te verdiepen, ontspannen en verbinden met jezelf. Je mag thuiskomen biji jezelf, verzachten, voelen en genieten.

Lijkt je dit iets? Stuur mij dan een mailtje en blijf op de hoogte van de speciale Yin Yoga momenten.