Selecteer een pagina

Het aanbod

“Flexibility is about sensation, not destination”

Kennismakingsles mogelijk

Wekelijkse lessen

Yin Yoga

Bij Yin Yoga blijf je langer in de houding (3-6 minuten). Hierdoor ontstaat er ruimte in het bindweefsel, wat zorgt voor flexibiliteit in de diepere lagen waardoor je energie vrijer kan stromen. Doordat het bindweefsel beweeglijker wordt kan er meer mobiliteit en flexibiliteit ontstaan in de gewrichten. Het is een passieve, maar uitdagende vorm van yoga. Vanuit ontspanning zoeken we de fysieke en mentale grenzen op om daarna als het oncomfortabel wordt dit gevoel er laten zijn en langzaam weer de ontspanning in de yin houding op te zoeken.
Meditatief, uitdagend en krachtig!

Maandag 20.15 – 21.30
Dinsdag 20.15 – 21.30
Woensdag 8.30 – 9.45
Woensdag 20.15 – 21.30

Tarief:

1 x per week: € 52,- p/m
Onbeperkt: € 65,- p/m

“Yin Yoga is simple, but simple does not mean easy”

Flowing Yin

De les start met een actieve flow, gericht op conditie en spierversterkende oefeningen, waarna er vervolgens wordt overgegaan naar de Yin Yoga. Iedere week is weer anders, krachtige staande yoga houdingen, de houdingen in een flow zoals bij Sun Salutations of yoga met gewichtjes. Als het weer dit toelaat, vindt het actieve gedeelte plaats in de buitenlucht, gecombineerd met joggen / wandelen waarna we binnen de meditatieve uitdaging in de Yin opzoeken.
De ademhaling is de krachtige verbindende factor in de beweging. 

Dinsdag 18.30 – 19.45

Tarief:

1 x per week: € 52,- p/m
Onbeperkt: € 65,- p/m

“Yin yoga teaches us the wisdom to slow down”

Op aanvraag

Individuele lessen / kleine groepen

Yin Medicine

Individuele Yin Yoga Medicine is een perfecte manier om de balans tussen lichaam & geest te herstellen. Door langer in de yoga houdingen te blijven word je uitgedaagd bewust aandacht te geven aan patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. Niet alleen in je lijf ontstaat er dan ruimte voor verandering, maar ook in je patronen en emoties.
De Yin Medicine is volledig afgestemd op jouw behoefte, thema en aandachtsgebied.

Tijdens de individuele sessie werk ik met Yin Yoga houdingen en technieken uit de Shiatsu, Yoga massage, Functionele Osteopathie en Cranio Sacraal.

Alleen op aanvraag. 

Tarief:

30 minuten: € 35,-

60 minuten: € 60,-

90 minuten: € 75,-

Take care of your body and your body will take care of you”

Small Group Yoga

Wil je graag met je vriendinnen, collega’s, fietsvrienden etc. iets anders ondernemen? Dan is de small group yoga iets voor jullie.

De les wordt afgestemd op jullie behoefte, een volledige Yin les of liever een flowing Yin, alles is mogelijk. Lenig zijn en ervaring in yoga hebben is niet nodig.

Maximaal 6 personen

De les duurt 75 minuten

Tarief:

per groep € 55,- 

“The body benefits from movement and the mind benefits from stillness”

Workshops

Speciale evenementen

Yin Yoga Intensief

Tijdens deze extra lange Yin Yoga les (2 uur) blijf je langer in de houding (5-10 minuten). Hierdoor kun je dieper in de rek komen en is er meer mogelijkheid voor individuele begeleiding in de houding/ uitdaging en tijd voor jou om jouw yin uitdaging aan te gaan.

Hiervoor worden speciale evenementen georganiseerd. Bekijk de Facebook pagina voor datums en meer informatie.

“The pose begins when you want to get out of it”

Yin Yoga 3.3

In de Yin Yoga 3.3, of te wel “het nieuwe Yinne”, gaan we verder dan alleen het rekken van bindweefsel. We gaan de yin houdingen herhalen. De meest effectieve verandering ontstaat door herhaling. Contact maken met wat er in jouw diepere lagen opgeslagen ligt en wat je mag verzachten en loslaten. Herhaling in dezelfde houding met tussentijds navoelen geeft een krachtige sensatie. Iedere omschrijving doet te kort aan de beleving.

Hiervoor worden speciale evenementen georganiseerd. Bekijk de Facebook pagina voor datums en meer informatie.

“Close your eyes and open your mind”